Mi ez itt?

Ez kéremszépen játszótér. Itt fogom próbálgatni a sablonokat, melyekkel az igazi blogom kinézetét tudom testre szabni. Nem akarom ott csinálni ezt, ne zavarjam a látogatóimat, illetve nehogy elkúrjam az egészet és elveszítsem a postokat. Bocs, de ez itt nem blog, hanem tesztfelület, így kedvemre fogok trágárkodni. Akinek nem tetszik, "kérem kapcsojjaki!"
Most ide azt kéne írnom, lorem ipsum, blablabla, mert a nagyoknál ezt így láttam. De fogalmam sincs, az mi a lósz@r, ezért azzal cseszem el mindjárt az időm, hogy utánanézzek neki. Na, itt van, a Wikipédián a Lorem ipsum. Az a lórem, az igazából dolorem, ami valami fájdalmas dolog lehet. Nem tudok latinul, csak a tuskók hisztis csajokat diagnosztizálnak apenia dolorosa kórismével. Az a.m. fájdalmas f...szhiány. (Mondtam, hogy ne olvassatok tovább!)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Az eredeti, torzítatlan szöveg Cicerótól így kezdődött: „Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit” Azaz „Senki sem szereti a fájdalmat önmagáért, vagy törekedik hozzájutni és részesedni benne, csak azért, mert az fájdalom…”) Ezzel mondjuk bármelyik kezdő szado-mazo perverz vitába szállna. Ezek a rómaiak, ebből úgy tűnhetne, mintha nem ismerték, vagy csak negligálták volna a másságot. Pedig amit a császáraikról és az arisztokratáikról tudunk, az ennek ellent mond.